“L’Albada Social” ingressa a les Joventuts Llibertaries – FIJL

Versión en castellano
El passat dissabte dia 28 de març el Ple Peninsular de la Federació Ibèrica de Joventuts Llibertaries va acordar acceptar l’ingrés del nostre grup en aquesta organització específica de l’anarquisme de la joventut.

El grup “L’Albada Social” considera que són varis els motius pels que hem de contribuïr al projecte de la Federació:

  • Es necessari reconstruïr una organització que sigui clar referent per tots aquells joves que s’interessen per les idees i l’acció anarquistes i que s’apropen per primera vegada al moviment llibertari.
  • Cal potenciar una organització formal de l’anarquisme per la joventut en la que els joves ens formem com lluitadors llibertaris, aprofitant l’ímpetu propi de la joventut i la permeabilitat a les idees que es té en aquesta etapa de la vida en la que es desenvolupa la personalitat de cadascú.
  • Cal promoure l’organització com estratègia de lluita en front les corrents més individualistes o que opten per l’espontaneïtat o la informalitat.
  • Cal donar-li a l’acció dels grups que actuen amb autonomia una prespectiva global que troba el sentit en la unió i no pas en la disgregació.
  • És necessari establir llaços permanents i estables de solidaritat per aforntar millor els cops repressius.
  • És important que els grups anarquistes estiguin clarament possicionats i siguin clares les seves concepcions de l’anarquisme. La pertinença a la Federació possiciona el grup en una de les corrents de l’anarquisme definida en els seus Plens i Congressos.
  • És esperançador compartir la lluita amb companyes i companys d’altres racons de globus i és del tot necessari que el·laborem estratègies conjuntes amb els grup propoers.

Per tot això hem decidit formar part integrant de la Federació Ibèrica de Joventuts LLibertaries – FIJL

Grup Anarquista “L’Albada Social”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s