Crònica de la manifestació del 10 de març a Mataró

Versio en esperanto
Mig centenar de simpatitzants anarquistes varèm donar forma a la manifestació convocada per al 10 de març contra la reforma laboral i per l’autoorganització de la classe treballadora. Es van cridar consignes contra la patronal, la reforma laboral, contra les classes dominants i a favor de l’anarquia. Així mateix, es va fer una crida a tota la classe explotada i dominada perquè sortissin al carrer a lluitar contra aquesta situació que ja és més que alarmant.La manifestació va transcórrer pels barris de Mataró de la manera programada,només cal citar un petit imprevist que va ocórrer en la meitat de la marxa, quan un agent dels que venia tallant el trànsit es va dirigir cap a un company, precisament un militant del SOV Mataró de la CNT, i li va demanar el documentació. Els seus arguments per aquesta identificació eren, segons ell, que estavem tallant el trànsit (cosa lògica d’una manifestació). Creiem que no hi havia cap raó per a aquesta identificació perquè la manifestació va ser correctament legalitzada i autoritzada per la Policia Local de Mataró, i a més, el company identificat va ser el que va donar les dades per a la seva legalitat. Entenem aquesta identificació com un acte d’intimidació, demostració d’autoritat i de poder als que venim estant acostumats i acostumades. Esperem que les conseqüències d’aquesta identificació no siguin notables.

D’altra banda, obrim un període de lluita constant i diària contra les classes dominants des de l’àmbit laboral i des de tots els àmbits, y creiem que per dur a terme auqesta lluita cal estar organitzades en organitzacions anarquistes.

A per l’anarquia i la justícia social!!

Grup Anarquista “L’Albada Social”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

————

CRÓNICA DE LA MANIFESTACIÓN DEL 10 DE MARZO EN MATARÓ

Medio centenar de simpatizantes anarquistas dimos forma a la manifestación convocada para el 10 de Marzo contra la reforma laboral y por la autoorganización de la clase trabajadora. Se gritaron consignas contra la patronal, la reforma laboral, contra las clases dominantes y a favor de la anarquia. Asimismo, se hizo un llamamiento a toda la clase explotada y dominada para que salieran a la calle a luchar contra ésta situación que ya es mas que alarmante.

La manifestación transcurrió por los barrios de Mataró de la manera programada, sólo hay que citar un pequeño imprevisto que ocurrió en la mitad de la marcha, cuándo un agente de los que venía cortando el tráfico se dirigió hacia un compañero, precisamente un militante del SOV Mataró de la CNT, y le pidió lo documentación. Sus argumentos por dicha identificación eran, según él, que éstabamos cortando el tráfico (cosa lógica de una manifestación). Creemos que no había razón alguna para ésta identificación porque la manifestación fue correctamente legalizada y autorizada por la Policia Local de Mataró, y además el compañero identificado fue el que dio los datos para su legalidad. Entendemos ésta identificación como un acto de intimidación, demostración de autoridad y de poder a los que venimos estando acostumbrados y acostumbradas. Esperemos que las consecuencias de ésta identificación no sean notables.

Por otra parte, abrimos un período de lucha constante y diaria contra las clases dominantes desde el ámbito laboral y desde todos los ámbitos, y creemos que para llevar a cabo ésta lucha hay que estar organizados en organizaciones anarquistas.

A por la anarquía y la justicia social!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s