El Grup Anarquista “L’Albada Social” organitzarà amb la C.N.T. una manifestació contra la reforma laboral

Com anarquistes lluitem de manera global per la justicia social i la dignitat de les persones. En l’actualitat la justicia social és veu greument afectada per la divissió de la societat en classes socials. Per això, la lluita per la justicia no és pot desvincular de la lluita pels drets de la gent treballadora que estem petint els atacs indiscriminats dels estats i els mercats.Ara bé, com anarquistes tampoc podem desvincular la lluita pels drets de la classe treballadora de la lluita per la seva total emancipació: el comunisme llibertari. És per això que hem decidit afrontar aquesta lluita conjuntament amb la C.N.T., organització que comparteix els nostres principis llibertaris i les nostres finalitats emancipadores.

En les properes setmanes ens manifestarem pels barris de Mataró dirigint les nostres consignes sobretot als veïns, fent una crida a la autoorganització com a única sortida a la situació actual.

La manifestació anirà encapçalada per una pancarta amb el text: “La seva reforma, la nostra misèria. Reacciona! LLuita pels teus drets.” També hi hauràn pancartes amb el text: “Planta cara de una puta vez.”, Ni reformes ni retallades, el nostre problema: L’Obediència.”, “Su mundo nos destruye, construyamos el nuestro”.

Afrontem la manifestació amb energia i motivació, sense desànim. Sabem que no movilitzarem una multitut, però, per dignitat, no podem esperar més per fer-nos sentir al carrer.

Vine a fer-te sentir amb nosaltres, contra l’estat i el capital!
Per l’autoorganització de la classe treballadora!

Grup Anarquista “L’Albada Social”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s